Faceliftr ajánlat Herbarting Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1666

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Herbarting Kft. (Megrendelő) https://herbarting.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Beállítjuk hogy ne legyen korlátozva a rövid leírások magassága sem a kategória oldali, sem a keresési eredmények oldali termékkártyákon (ezek vízszintes elrendezésű termékkártyák). Ekkor a vegán és a tartósítószer mentes képek is látszódni fognak bennük. A főoldali ajánló modulban azonban (KEDVENC TERMÉKEITEK A NATÚRKOZMETIKUM WEBÁRUHÁZBAN ), ahol függőleges elrendezésű termékkártyák vannak, maradni fog a jelenlegi korlátozás. 0,5 8500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 8 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://herbarting.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Párizs sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 4 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.03.24

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.04.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.03.24

Határidő: 2022.03.30

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.03.30

Számlázási adatok

Név: Herbarting Kft.

Cím: 2049 DIÓSD, Mókus utca 32.

Adószám: 25481431-2-13