Faceliftr ajánlat Momo Home részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1658

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Momo Home (Megrendelő) https://www.momohome.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A jelenlegi kosár gombot és a hozzá kapcsolódó darabszám választót elrejtjük és egyedi fejlesztéssel termékoldalon megjelenítünk egy egyedileg létrehozott gombot, "Értékesítő hívása most" felirattal, amire rákattintva megtörténik a telefonhívás. Ez az azonnali hívás leginkább mobilon böngészve előnyös, ezért az asztali gépről látogatók kedvéért ráírjuk még magát a telefonszámot is. 1 17000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 17 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.momohome.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Helsinki sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 6 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.03.22

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.04.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.03.23

Határidő: 2022.03.31

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.03.31

Számlázási adatok

Név: Rubóczki-Molnár Anikó e.v.

Cím: 4320 Nagykálló, Kossuth utca 18

Adószám: 55898823-1-35