Faceliftr ajánlat Szabó Andor e.v. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1654

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Szabó Andor e.v. (Megrendelő) https://www.virag-online.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A felesleges slider képet eltávolítjuk a fő kép alól, illetve a magazin cikkeket mutató lapozót is eltávolítjuk. 0,5 7500 Ft
A főoldalon megjelenő hírek bevezetői, a hírek oldalon megjelenő hírek bevezetői, illetve magán a hír (blogbejegyzés) oldalon megjelenő hír tipográfiai egységesítése. Itt központilag beállítanánk egy egységes beállítást a betűtípus, betűméret és sortávolság tekintetében mind mobil, mind asztali nézetre vonatkozóan. A központi beállítás után magán a hír (blogbejegyzés) admin felületén történő betűtípus, betűméret és sortávolság módosítást a központi beállítás mindig felül fogja bírálni. 1,5 22500 Ft
# A kategóriára vonatkozó egyedi tartalom tekintetében is beállítanánk egy egységes betűméretet és sortávolságot. Ezek után az admin felületen a kategória egyedi tartalmának szövegszerkesztőjében a betűméret és a hozzá szükséges sortávolság már nem lesz szerkeszthető, mert a központi beállítás felül fogja bírálni azt. Az egységes betűméretet 18 pixelre állítjuk. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 37 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.virag-online.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Helsinki sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 750  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 7 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.03.22

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.04.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.03.23

Határidő: 2022.04.01

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.04.07

Számlázási adatok

Név: Szabó Andor e.v.

Cím: 2030 Érd, Kövirózsa u 5b

Adószám: 52961243-1-33