Faceliftr ajánlat Kristály Könyvtár Kiadó Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1652

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Kristály Könyvtár Kiadó Kft. (Megrendelő) https://www.kristalyvilag.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A mobil fejlécben a Kristályvilág feliratot igazítjuk, hogy ne csússzon rá az ikonokra. Szintén a mobil fejlécben lévő hamburger gomb, illetve a kosár ikon háttere eltér a fejléc kékjétől. Beállítjuk, hogy ezek háttere is kék legyen. A kosár ikon háttere asztali nézetben is fekete, ezt is beállítjuk kékre. 1 15000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 15 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.kristalyvilag.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Párizs sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 7 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.03.21

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.04.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.03.22

Határidő: 2022.03.31

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.04.08

Számlázási adatok

Név: Kristály Könyvtár Kiadó Kft.

Cím: 6076 Ágasegyháza, Bajcsy Zsilinszky út 36

Adószám: 27508886-2-03