Faceliftr ajánlat Szász-Lukács Klaudia e.v. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1648

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Szász-Lukács Klaudia e.v. (Megrendelő) https://claudie.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A kickerimage-ről levesszük a sötét szűrőt. Ekkor nagy valószínűséggel minden rajta lévő felirat színét is módosítani szükséges, hogy jól látszódjon egy másik színű háttéren. Amennyiben szükséges, a színeket módosítjuk. Mobil nézetben a főoldali banner alatt futó fekete sávot szürkére módosítjuk. Tablet nézetben a Stockholm sablonban nem igazodnak a bannerképek a képernyőhöz. Ezt korrigáljuk. 1 15000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 15 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://claudie.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Stockholm sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 7 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.03.18

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.04.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.03.19

Határidő: 2022.03.29

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.04.06

Számlázási adatok

Név: Szász-Lukács Klaudia E.V.

Cím: 3519 Miskolc, Éden utca 5.

Adószám: 56715439-2-25