Faceliftr ajánlat Raabe Klett Oktatási Tanácsadó és Kiadó Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1614

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Raabe Klett Oktatási Tanácsadó és Kiadó Kft. (Megrendelő) https://klett.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Módosítjuk a meglévő CSS szabályokat, hogy azok ne vonatkozzanak a cookie elfogadásra, így az majd az eredeti formájában fog tudni megjelenni. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 7 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://klett.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Helsinki sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 4 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.03.07

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.04.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.03.07

Határidő: 2022-03-11

Elfogadás

Amennyiben minden módosítást, fejlesztést rendben találsz, akkor add meg a számlázási adatokat.