Faceliftr ajánlat eFlit Shop Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1602

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) eFlit Shop Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (Megrendelő) https://eflit.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A térközök és az oldalsó margó csökkentésével, szükség esetén betűméret módosítással beállítjuk, hogy a fejléc menü kevesebb helyet foglaljon el asztali nézetben a képernyőből. 0,5 7500 Ft
Beállítjuk a webshop színeit a logó színei alapján. A logóban található színeket használva a gombokat igény szerint színátmenetesre állítjuk, amiben egérráhúzásra a színátmenet módosul. A linkeket, háttereket, ikonokat pedig a logó egyik kiválasztott színére módosítjuk. Ezeket a beállításokat elvégezzük a főoldalon (fejléc, modulok, lábléc), terméklista oldalakon (kategória oldalak és keresési eredmények oldalak), termékoldalakon, információs oldalakon, kosár és pénztár oldalakon, illetve a mobil menüben is. Az ajánlat csak a színek beállítására vonatkozik, funkciómódosítások nélkül, a tokyo sablon alap megjelenését használva. 3,5 52500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 60 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://eflit.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Tokyo sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 200  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 10 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.03.01

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.04.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.03.01

Határidő: 2022.03.15

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.04.01

Számlázási adatok

Név: eFlit Shop Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím: 1023 Budapest, Lajos utca 35.

Adószám: 27756096-2-41