Faceliftr ajánlat Future Board Hungary Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1594

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Future Board Hungary Kft. (Megrendelő) https://www.futureboard.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Sandboxban, asztali nézetben a fejlécben kialakítunk egy új sort a fejléc menüpontoknak (üzleteink, bérlés, szervíz, stb), mert ezek az új sablonban nem megfelelően jelennek meg. 1 15000 Ft
Sandboxban, asztali nézetben a fejlécben megjelenítjük a telefonszámot (telefon ikonnal együtt). A Fejléc közlemény sávot (szürke sáv a banner fölött) kikapcsoljuk. 0,5 7500 Ft
Sandboxban a kosárba ikont lecseréljük táskáról bevásárlókocsira minden előfordulási helyen a webáruházban. Keresünk hozzá megfelelő ikont. 1 15000 Ft
Sandboxban átalakítjuk a láblécet az alábbiak szerint: – több oszlopos elrendezésű legyen, ami kitölti asztali nézetben a teret; – a lábléchez beállítjuk az Árukeresős, Megbízható boltos, stb. modult, mert az sablonváltás után nem jelenik meg ott; – lábléc infó adatok és menüpontokat kitöltjük/frissítjük, mert ezek sablonváltáskor elvesznek/alaphelyzetbe állnak; – Hírlevél feliratkozás szövegét beállítjuk, hogy esztétikusabb megjelenésű legyen. 1,5 22500 Ft
A sandboxban elvégzett és elfogadott beállításokat elvégezzük az éles boltban is. 1 15000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 75 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.futureboard.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Milano sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 10 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.02.28

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.03.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.02.28

Határidő: 2022.03.14

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.03.25

Számlázási adatok

Név: Future Board Hungary Kft.

Cím: 1142 Budapest, XIV. kerület, Szőnyi út, 46/a fszt 1,

Adószám: 26343495-2-42