Faceliftr ajánlat Szabóné Darabos Dóra e.v. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1566

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Szabóné Darabos Dóra e.v. (Megrendelő) https://www.kiddolino.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Átnézzük a webáruház teljes működését asztali és mobil nézetben, próbarendelésekkel különböző fizetési és szállítási módokat kombinálva. A munka eredményeként átadunk egy összefoglalót a módosítási javaslatainkról, amiben szerepelni fog az is, hogy hogyan tudod magadnak beállítani (amikor csak elmaradt valami), illetve az is, hogy mi milyen feltételekkel tudjuk vállalni a módosítást (ha olyat javasolunk, amit általában nem szoktak tudni házon belül megoldani). 1,5 22500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 22 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.kiddolino.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Helsinki sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.02.21

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.03.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.02.21

Határidő: 2022.02.28

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.02.28

Számlázási adatok

Név: Szabóné Darabos Dóra

Cím: 4002 Debrecen, Hintós u. 8.

Adószám: 74246081-1-29