Faceliftr ajánlat Natics Laboratoires Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1559

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Natics Laboratoires Kft. (Megrendelő) https://natics.myshoprenter.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A gombokat átszínezzük a kívánt színre (gombok, egérráhúzásos gombok, főoldalon, lista oldalakon, termék oldalakon, modulokban, kosár oldalon). A munkához szükségünk van az alkalmazandó színkódokra. Betűszín, háttérszín és keretszín paramétereket lehet megadni a sötét hátterű (pl. Kosárba) gombokra és a világos hátterű (pl. Részletek) gombokra vonatkozóan is. Mindkét gombtípusra meg lehet adni alap megjelenést, illetve egérráhúzásos megjelenést is. 1 15000 Ft
A fejlécben beállítjuk a jelenlegi fekete helyett a fehér hátteret. A fejlécbeli szövegek és ikonok színét feketére állítjuk vagy ha kapunk hozzá más színkódot, akkor a megadott színkódot használjuk (=inverz színezés). 1 15000 Ft
A láblécben a háttérszínt a kívánt színre cseréljük, a fehér betűk maradnak (=nem inverz színezés). A Hírek szövegdobozait átszínezzük, igény esetén keretet állítunk be hozzájuk. Itt még szükségünk van a színkódokra. 0,5 7500 Ft
A betűtípust lecseréljük a menüben és a gombokon. Mivel otf formátumú betűtípust nem lehet feltölteni az admin felületre itt helyette woff-ként vagy ttf-ként kérjük az új betűtípust elküldeni. A betűtípus módosítása következtében fellépő szükségszerű betűméret beállításokat elvégezzük asztali és mobil nézetben is. 1,5 22500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 60 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://natics.myshoprenter.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Párizs sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 200  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 8 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.02.18

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.03.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.03.22

Határidő: 2022.04.01