Faceliftr ajánlat Ink Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1552

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Ink Kft. (Megrendelő) https://tinta-patron.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Sandboxban beállítjuk a fejlécre vonatkozóan a következőket: Fejléc felső sor (Főoldal, szállítás és fizetés, stb.) háttere szürke legyen. Fejléc középső sorban (ahol a logó van) kereső mező kerüljön jobban középre. Fejléc alsó sor (a kategória menü) háttere kék, betűmérete nagyobb legyen, kategóriákat ferde vonallal választjuk el egymástól. 1 15000 Ft
Sandboxban beállítjuk a láblécre vonatkozóan a következőket: Oszlopok sorrendjének cseréje az alábbira: Információk, Partner oldalak, Hírlevél, Keress minket. Színezés az alábbiak szerint: alapvetően maradnak a fehér betűk, az oszlopok neve zöld legyen, az elérhetőség ikonok és a feliratkozás gomb kék. a betűméret nagyobb legyen. 1 15000 Ft
Sandboxban az ajánló modulokban, a kategóriáknál és a keresési eredményeknél is módosítjuk a termékkártyákat úgy, hogy az árak egyvonalba kerüljenek. Ezt úgy tesszük meg, hogy alkalmazkodunk a hosszú nevű termékekhez (4 sort foglal el), vagyis minden termék nevének dedikálunk 4 sornyi helyet, akkor is, ha nem tölti ki azt. A termékkártyákon az ár betűméretén növelünk. A modulok címének (pl. Top termékek, Kiemelt ajánlatunk, Kapcsolódó termékek) betűméretét és a betűvastagságát növeljük. Kategória oldalakon az alkategóriák nevét fehér betűvel, kék háttéren jelenítjuk meg, illetve ezek megjelenítésére szolgáló doboz méretét egységesítjük. 1 15000 Ft
Az előző megrendelés keretében (FLR-1448-ajanlat) sandboxban elkészült, de még nem élesített beállítások és a jelen megrendelésben lévő sandboxbéli módosítások átültetése éles környezetbe. Az élesítés idejére a webáruházat karbantartás alá helyezzük. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 52 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://tinta-patron.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Starter sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 050  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 7 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.02.18

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.03.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.02.21

Határidő: 2022.03.02

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.06.11

Számlázási adatok

Név: Ink Kft

Cím: 9737 Bük, Petőfi S. u. 6/B

Adószám: 12428599-2-18