Faceliftr ajánlat ANXQ Vision Technology Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1544

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) ANXQ Vision Technology Kft. (Megrendelő) https://anxq.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Kialakítunk egy egyedi kapcsolat oldalt, hogy a jelenlegi űrlap adatok kiegészítéseként egy telefonszám mező is szerepeljen a kapcsolat űrlapon. 1 15000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 15 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://anxq.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Helsinki sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.02.17

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.03.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.02.17

Határidő: 2022.02.24

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.02.22

Számlázási adatok

Név: ANXQ Vision Technology Kft.

Cím: 5350 Tiszafüred , Örvényi Út 62/2

Adószám: 28759298-2-16