Faceliftr ajánlat Gharbi Lilla részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1539

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Gharbi Lilla (Megrendelő) https://mesebirodalom.eu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A következő helyeken beállítjuk a Google fontok között elérhető Atma betűtípust: Főkategóriák; Alkategóriák (a legördülő menüben és kategória oldalon is); Modul-ok nevei (pl. Akciós termékeink, Válassz legnépszerűbb mesehőseinkből); Kicker Image modul cím, alcím és Részletek gomb is; Termékek neve a Főoldalon, Kategória oldalon és Termékoldalon is; Kosár gombon lévő "Kosárba" felirat. 1 15000 Ft
A kickerimage modulra vonatkozóan beállítjuk, hogy csak egérráhúzás esetén legyen enyhén transzparens a háttér.  0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 22 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://mesebirodalom.eu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Stockholm sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.02.17

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.03.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.02.17

Határidő: 2022.02.24

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.02.25

Számlázási adatok

Név: Gharbi Lilla ev.

Cím: 9023 Győr, Tihanyi Árpád út, 57b 6. em 28

Adószám: 56598368-1-28