Faceliftr ajánlat Tatai Épfa Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1524

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Tatai Épfa Kft. (Megrendelő) https://www.epfa.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Sandboxban a 6 állandó főkategória menüre vonatkozóan asztali nézetben beállítjuk, hogy ne legyen nyíl mellettük, viszont egérráhúzásra aláhúzott legyen a kategória. A 6 állandó főkategóriára vonatkozóan beállítunk az [https://www.overstock.com/|https://www.overstock.com/] oldal menümegjelenítését alapul vévő megamenüt, tehát a 6 állandó főkategória mindegyikére beállítunk egy egyedi megjelenést, amiben látszódnak az alkategóriák, illetve azok alkategóriái is, valamint igény esetén főkategóriánként egy kép linkkel. Az így létrehozott egyedi megjelenés nem dinamikus, tehát nem frissülnek benne automatikusan a kategória módosítások, hanem a kategóriák módosítása esetén az egyedi menük tartalmát is kézzel módosítani szükséges. Ennek módját megmutatjuk. Észrevettük, hogy a legkisebb asztali nézetben a kategóriák több sorba rendeződnek, így kitakarják a banner nagy részét. Ezt is javítanánk. 4 60000 Ft
Sandboxban beállítjuk, hogy asztali nézetben a banner ne foglalja el a teljes képernyőszélességet, illetve javítjuk a sablonhibát, hogy tablet nézetben kiférjen a banner a képernyőre. A mobil menüben beállítjuk, hogy csak a kezdőbetű legyen nagy. 1 15000 Ft
 Sandboxban a jelenlegi Valentin menüpontra beállítjuk a félkövér megjelenítést (asztali és mobil nézetben is). Annak érdekében, hogy a későbbiekben újonnan kialakított szezonális kategóriákat is ki tudjatok emelni, megmutatjuk, hogyan tudjátok ezt megtenni. 0,5 7500 Ft
A korábban a sandboxban elvégzett módosításokat beállítjuk élesben is. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 90 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.epfa.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Stockholm sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 800  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 10 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.02.14

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.03.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.02.21

Határidő: 2022.03.07

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.03.22

Számlázási adatok

Név: Tatai Épfa Kft.

Cím: 2890 Tata, Koltói Anna u. 12.

Adószám: 11193177-2-11