Faceliftr ajánlat Labodi Miklós részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1497

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Labodi Miklós (Megrendelő) https://kollagenprotein.at/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Meine Bestellungen oldal formázása (teljes oldal formázása, betűszín, gombszín és méretek). 0,5 7500 Ft
Rechnung oldal átalakítása (layout, betűszín világos, betűméret, felosztás, a keret nem szükséges, max a fejléchez, Az egyes blokkok között lehetőség szerint csak egy vonal legyen, gombok betűmérete ). 0,5 7500 Ft
Meine Wunschliste oldal formázása (gombok mérete, színe) és a Termékértékelés linkjének formázása (betűméret növelés), Bejelentkezés oldal formázása (betűméret növelés). 0,5 7500 Ft
Wiederrufsbelehrung oldal formázása (betűszín, méret, ikonszínek). 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 30 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://kollagenprotein.at/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Párizs sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 600  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.02.07

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.03.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.02.07

Határidő: 2022.02.14

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.02.15

Számlázási adatok

Név: m+m nutrition e.U.

Cím: 8401 Kalsdorf bei Graz, Werndorfer Weg 50 A

Adószám: ATU76700857