Faceliftr ajánlat Nagy Kornél EV részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1483

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Nagy Kornél EV (Megrendelő) https://www.fishingoutlet.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Új alkalmazás készítése, ami ütemezetten (nagy gyakorisággal) lekérdezi a Fishinda rendszerből az újonnan beérkezett megrendeléseket és azokat minden adatukkal lementi a saját adatbázisába. 5 75000 Ft
A saját adatbázisba lementett friss Fishinda megrendelések áttöltése Shoprenterbe a Shoprenter API kapcsolaton keresztül a megrendelések összes adatával, termékekkel. A Shoprenterben az API kapcsolat miatt minimum Gold csomag szükséges. 7,5 112500 Ft
Az új alkalmazás Shoprenteres megrendelés változásokat folyamatosan figyeli és Fishindás megrendelés esetén a státusz változást lementi a saját adatbázisába. A saját adatbázisból pedig szükség esetén a Fishinda API kapcsolaton keresztül frissíti a Fishinda megrendelés státuszát. 7 105000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 292 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.fishingoutlet.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Stockholm sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 5 850  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 20 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.02.01

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.03.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.02.04

Határidő: 2022.03.04

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.03.11

Számlázási adatok

Név: Nagy Kornél E.V

Cím: 2481 Velence, Halastófolyás utca 42

Adószám: 69341465-2-27