Faceliftr ajánlat Organic Harmony Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1473

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Organic Harmony Kft. (Megrendelő) https://organicharmony.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A termékkártyákon és a termékoldali termékképen lévő matricák jelenlegi kék színét lecseréljük olyan szürkére, mint ami a főoldali hírek modul szöveges részének a háttere (#F1F1F1) vagy ha ez túl világos lenne, akkor sötétebb szürkére. Minden matrica egységes színű, függetlenül a kedvezmény mértékétől. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 7 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://organicharmony.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Milano sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.01.31

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.02.28-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.01.31

Határidő: 2022.02.07

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.02.07

Számlázási adatok

Név: Organic Harmony Kft.

Cím: 2094 Nagykovácsi, Szilva utca 35

Adószám: 22915232-2-13