Faceliftr ajánlat Fazekas László EV részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1460

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Fazekas László EV (Megrendelő) https://www.flmotor.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A fejlécbeli menüsorban ne látszódjanak a sok helyet elfoglaló szürke kategóriák, hanem helyette csak egy gomb legyen a fejlécben (Összes alkatrész felirattal), ami kategóriaoldalra átvisz, ahol már a bal oldalon látszódik a kategóriaszerkezet. 0,5 7500 Ft
Asztali fejlécben a telefonszám mellett jelenjen meg az e-mail cím is. Termékoldalon a termékképekről lehetőleg tűnjön el a felesleges fehér csík (akkor megvalósítható, ha a termékképek egységes oldalarányúak). Termékoldalon a nagyító a jelenleginél jóval nagyobb részletét mutassa a termékfotónak. Termékoldalon a termékfotóra kattintva megjelenő ablakban nagyobb legyen az aktuális termékkép. 1 15000 Ft
A korábban sandboxban elvégzett módosítások átültetése éles környezetbe. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 30 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.flmotor.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Róma 2 sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 600  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 10 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.01.26

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.02.28-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.01.26

Határidő: 2022.02.09

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.02.11

Számlázási adatok

Név: Fazekas lászló Ev.

Cím: 1163 Bp., Üzbég utca 12

Adószám: 68428640-1-42