Faceliftr ajánlat Latin kert kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1455

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Latin kert kft. (Megrendelő) https://www.biokertapolas.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A további termékképek nem jelennek meg termékoldalon. Beállítjuk, hogy megjelenjenek. Felesleges üres térközöket csökkentjük. A termékoldalon lévő információk megjelenési sorrendjét az alábbiak szerint beállítjuk: Termék neve, Ár, Cikkszám, Elérhetőség, Gyártó, Rövid leírás, Választható terméktulajdonságok, Termékkategória HTML modul címe, Online pénztárca. Kiegészítő termékek elhelyezése úgy, hogy ne keletkezzen túl sok üres felület az oldalon. 1,5 22500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 22 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.biokertapolas.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Los Angeles sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.01.21

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.02.28-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.01.24

Határidő: 2022.01.31

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.03.07

Számlázási adatok

Név: Latinkert Kft

Cím: 2094 Nagykovácsi, Kossuth Lajos u. 14.

Adószám: 14001334-2-13