Faceliftr ajánlat Ink Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1448

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Ink Kft. (Megrendelő) https://tinta-patron.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Sandboxban a jelenlegi tokyo sablont átváltjuk starter sablonra. A színeket az alábbi útmutatás alapján állítjuk be: “Az alábbi oldal kék színe lenne az alap: [https://www.ramiris.eu/|https://www.ramiris.eu/|smart-link]   a menüsor és az egyéb gombok kiegészítők az alábbi linken található: [https://www.ezomania.hu/horoszkop/heti-horoszkop|https://www.ezomania.hu/horoszkop/heti-horoszkop|smart-link]  zöld színt szeretnénk. A betűkhöz pedig a Telekom magenta színét szeretnénk választani.“ 5 75000 Ft
A korábban a sandboxban elvégzett beállítások átültetése éles környezetbe. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 82 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://tinta-patron.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Starter sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 650  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 10 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.01.20

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.02.28-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.01.21

Határidő: 2022.02.04

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.02.17

Számlázási adatok

Név: Ink Kft

Cím: 9737 Bük, Petőfi S. u. 6/B

Adószám: 12428599-2-18