Faceliftr ajánlat Phonedika-store KFT részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1435

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Phonedika-store KFT (Megrendelő) https://www.edastyle.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Termékoldali egyedi szövegmegadó űrlap és azt a háttérben kezelő PHP alkalmazás készítése a következők szerint. Egy új terméktulajdonság létrehozása, ami azt mutatja, hogy adott termékhez lehet-e egyedi szöveget kérni vagy sem. Ennek csak igen/nem értéke lehetne. Ha egy terméknél ez a tulajdonság igen, akkor megjelenne a termékoldalon egy űrlap, amiben az egyedi szöveget megadja a vásárló. Lenne egy következő tulajdonság (pl szövegmező), itt pedig egy szöveget lehetne megadni, ami az egyedi szöveg beviteli mező fölött jelenne meg. Ezen kívül egy harmadik terméktulajdonság (pl mező hossza) azt adná meg, hogy milyen hosszú szöveget adhat meg a vásárló. A kosárba rakott terméknél a megadott egyedi szöveg fog megjelenni, ez látszik majd a megrendelés adatai között is. A szöveget a kosár oldalon már nem lehet módosítani. Az űrlap csak Shoprenteres Gold vagy magasabb csomag esetén működik, mert a Shoprenter API-t használja. Az űrlap működéséhez szükséges az is, hogy egy PHP alkalmazást telepíteni lehessen a megrendelő által megadott tárhelyre. 3 45000 Ft
Az egyedi szövegmegadó űrlap modult a háttérben kiszolgáló PHP alkalmazás telepítése, beállítása a megrendelő által biztosított tárhelyen. 1 15000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 60 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.edastyle.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 200  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 10 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.01.14

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.02.28-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.01.14

Határidő: 2022.01.28

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.01.24

Számlázási adatok

Név: Phonedika-store kft

Cím: 6500 Baja, Szenes u. 10. Fsz. 4.

Adószám: 23735071-2-03