Faceliftr ajánlat Labodi Miklós részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1428

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Labodi Miklós (Megrendelő) https://kollagenprotein.at/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Az e-mailes megkereséshez csatolt mellékletben felsorolt színmódostásokat, betűméret módosítást, keret beállítást, kupon/hűségbónusz kikapcsolást, kezdőoldal gomb létrehozását beállítjuk. 2,5 37500 Ft
Beállítjuk a Paypal fizetési módot. 1 15000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 52 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://kollagenprotein.at/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Párizs sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 050  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 10 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.01.12

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.02.28-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.01.12

Határidő: 2022.01.26

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.02.15

Számlázási adatok

Név: m+m nutrition e.U.

Cím: 8401 Kalsdorf bei Graz, Werndorfer Weg 50 A

Adószám: ATU76700857