Faceliftr ajánlat Fehér Ákos EV részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1413

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Fehér Ákos EV (Megrendelő) https://petlovers.hu webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A korábban készített egyedi képfeltöltő űrlap és a háttérben futó PHP alkalmazás átalakítása a következők szerint. Egy új terméktulajdonság létrehozása, ami azt mutatja, hogy adott termékhez lehet-e egyedi szöveget kérni vagy sem. Ennek csak igen/nem értéke lehetne. Ha egy terméknél ez a tulajdonság igen, akkor megjelenne a termékoldalon egy űrlap, amiben az egyedi szöveget megadja a vásárló. (Ha képet is lehet csatolni a termékhez, akkor természetesen a kép feltöltés és a szöveg bekérés közös űrlapon történik.) Lenne egy következő tulajdonság (pl szövegmező), itt pedig egy szöveget lehetne megadni, ami az egyedi szöveg beviteli mező fölött jelenne meg. A vásárló által az űrlapon feltöltött kép(ek) és / vagy az űrlapon megadott szöveg a korábbi működés szerint egyedi termékváltozatként jelenne meg a Kosárba rakott terméknél. 4 60000 Ft
A módosított feltöltő alkalmazás telepítése a Megrendelő tárhelyére 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 67 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://petlovers.hu webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Los Angeles sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 350  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 10 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.01.06

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.02.28-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.01.06

Határidő: 2022.01.20

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.01.11

Számlázási adatok

Név: AKTIKER Kft.

Cím: 6100 Kiskunfélegyháza, Attila utca 1-3. 9. em. 1.

Adószám: 28792084-2-03