Faceliftr ajánlat Horváth Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1405

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Horváth Kft. (Megrendelő) https://www.mecsekpizza.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Mindhárom alábbi esetre vonatkozóan megoldjuk, hogy csak azok a paraméterek (feltétek) jelenjenek meg, amiket a vásárló kiválasztott: – a kosár oldalon, – a fejlécbeli kosárra az egeret ráhúzva, – illetve a termék termékoldalról történő kosárba helyezésekor a felugró ablakban. 2,5 37500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 37 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.mecsekpizza.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Helsinki sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 750  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.01.04

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.02.28-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.01.04

Határidő: 2022.01.11

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.01.10

Számlázási adatok

Név: Horváth Kft

Cím: 7300 Komló, Iskola u. 11.

Adószám: 12636985-2-02