Faceliftr ajánlat Grandis Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1364

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Grandis Kft. (Megrendelő) https://www.grandis.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Sandboxban beállítjuk, hogy az egyes termékváltozatok asztali nézetben a kép mellett, jobb oldalon jelenjenek meg, sorokban, a webshop megjelenéséhez alkalmazkodva. Egy sorban csak a szükséges adatok látszódnának: méret, elérhetőség, ár, darabszám választó és a kosárba gomb. 2,5 37500 Ft
A sandboxban elvégzett módosítások átültetése éles környezetbe. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 45 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.grandis.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 900  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 6 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.12.09

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.01.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.01.06

Határidő: 2022.01.14

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.03.25

Számlázási adatok

Név: Grandis Kft.

Cím: 8200 Veszprém, Pillér u. 15.

Adószám: 13495035-2-19