Faceliftr ajánlat Hydropool Hungaria Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1354

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Hydropool Hungaria Kft. (Megrendelő) https://www.jakuzziszuro.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A termékoldali kosárgomb mintájára (alapesetben: sötétsárga, ha rámegyünk egérrel: világosabb sárga) beállítjuk, hogy a lista oldalakon (a kategóriák alatti közvetlen termékfelsorolásoknál, illetve a keresési találatok felsorolásánál) ugyanezek a színek jelenjenek meg a kosár gombon. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 7 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.jakuzziszuro.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 3 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.12.03

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.01.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.12.13

Határidő: 2021.12.16

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.12.16

Számlázási adatok

Név: Hydropool Hungaria Kft.

Cím: 1039 Budapest, Batthyány utca 28.

Adószám: 14052732-2-41