Faceliftr ajánlat Tóth Tibor e.v. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1334

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Tóth Tibor e.v. (Megrendelő) https://www.alkatreszoutlet.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Mobil nézetben beállítjuk, hogy az alkategóriák ugyanúgy jelenjenek meg, ahogy asztali gépen is, tehát alapesetben látszódik minden alkategória, kinyitási és összecsukási lehetőség nélkül. 0,5 7500 Ft
Mobil nézetben minden oldalon megjelenítjük a kereső alatt az "Ajánlatot kérek a legjobb áron" gombot, mely a [https://www.alkatreszoutlet.hu/ajanlatot-kerek-a-legjobb-aron-49|https://www.alkatreszoutlet.hu/ajanlatot-kerek-a-legjobb-aron-49] oldalra juttatja a látogatót. 1 15000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 22 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.alkatreszoutlet.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Los Angeles sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.11.26

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.12.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.11.26

Határidő: 2021.12.03

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.12.02

Számlázási adatok

Név: Tóth Tibor e.v.

Cím: 4034 DEBRECEN, Csűry Bálint u. 27.

Adószám: 69424450-1-29