Faceliftr ajánlat STUDIÓ LINE FOTOTECH NIKA Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1324

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) STUDIÓ LINE FOTOTECH NIKA Kft. (Megrendelő) https://www.nika.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Létrehozunk egy új Black Friday kategóriát (ami alapesetben nem látszódik a menüben). Az excelben átküldött Termék kódok alapján a Shoprenterben lévő, megegyező Cikkszámú terméket beletesszük a Black Friday kategóriába, hogy kilistázhatóak legyenek és a korábban megadott időintervallumra vonatkozóan beállítjuk rájuk az excelben megadott akciós árakat. 2 30000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 30 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.nika.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 600  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 3 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.11.22

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.12.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.11.22

Határidő: 2021.11.25

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.11.29

Számlázási adatok

Név: Studio Line Fototechnika Kft.

Cím: 1143 Budapest, Gizella út 30.

Adószám: 10713356-1-42