Faceliftr ajánlat Plasticbox Hungary Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1307

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Plasticbox Hungary Kft. (Megrendelő) https://plasticbox.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A nyelvváltó modult kiegészítjük úgy, hogy a fejlécben is meg lehessen jeleníteni (jelenleg egyedül a lábléc pozíció választható ki benne). Mivel a jövőben a fejléc pozíció kerül beállításra a nyelvváltó modulhoz (és csak egyféle pozíciót lehet megadni egy modulban), így asztali és mobil nézetben sem lesz látható a nyelvváltó a láblécben. Mobilon azonban a fejlécben nem jelenítjük meg a nyelvváltót, az továbbra is a hamburger menüből lesz elérhető. Asztali nézetben pedig a fejlécbe beillesztjük a nyelvváltó zászlókat a kívánt módon a logó és a kereső közé. A rendelkezésre álló nyelvek zászlói egymás mellett fognak elhelyezkedni, az inaktív nyelv(ek) zászlaja halványabban látszódik. 1 15000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 15 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://plasticbox.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Párizs sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 4 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.11.12

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.12.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.11.12

Határidő: 2021.11.18

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.11.17

Számlázási adatok

Név: PLASTICBOX Hungary Kft.

Cím: 2225 Üllő, Hatháza utca 4.

Adószám: 14692149-2-13