Faceliftr ajánlat Harmati Szalon Kft részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1304

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Harmati Szalon Kft (Megrendelő) https://www.hettiz.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Keskenyebbre vesszük a fejlécet, hogy kevesebbet foglaljon el a képernyőből és rögzítjük, hogy görgetéskor is látható maradjon. 1 15000 Ft
A hírlevél feliratkozásnál beállítjuk, hogy asztali nézetben jobban elférjenek az adatbeviteli mezők a kép mellett. Az adatkezelés elfogadását közelebb tesszük a Feliratkozás gombhoz. Hírlevél feliratkozáshoz létrehozunk egy linkelhető oldalt. 1,5 22500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 37 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.hettiz.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Párizs sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 750  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 4 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.11.12

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.12.31-ig érvényes.

Megrendelés

Az ajánlat elfogadásával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint hozzájárulsz adataid kezeléséhez az Adatkezelési tájékoztató-ban leírtak szerint.

Az ajánlat elfogadása után emailben elküldjük neked az ajánlat másolatát egy pdf dokumentumként is.