Faceliftr ajánlat Dynamic Sport 2002 Kft.​ részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1291

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Dynamic Sport 2002 Kft.​ (Megrendelő) https://dynamic-sport.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Mobil nézetben is úgy látszódjanak az alkategóriák (alapesetben már kinyitva, kinyitási és összecsukási lehetőség nélkül), ahogy az asztali nézetben is megjelennek. A termék szűrőt mobilon úgy emeljük ki, hogy külön sorban helyezzük el a találati eredmények sorrendjét beállító lehetőségtől (tehát az "Alapértelmezett" feliratú gombtól), illetve a bolt színei közül a választott kékkel kiemeljük a termék szűrő gombot. 1 15000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 15 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://dynamic-sport.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Los Angeles sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 3 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.11.09

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.12.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.11.09

Határidő: 2021.11.12

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.11.10

Számlázási adatok

Név: Dynamic sport 2002 Kft.

Cím: 2112 Veresegyház, Erkel Ferenc tér 1

Adószám: 12872675-2-13