Faceliftr ajánlat SC DRON TECHNOLOGY SRL részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1258

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) SC DRON TECHNOLOGY SRL (Megrendelő) https://dronshopro.myshoprenter.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A színek beállítása (betűszínek, gombszínek, linkszínek, háttérszínek beállítása a boltban a fejlécben, a láblécben, a főoldalon, kategória oldalakon, a termék oldalakon és a kosár/pénztár oldalakon, illetve az asztali menüben és a mobil menüben az  [dronshop.ro|http://dronshop.ro/] színei alapján. A bal oldalsávban lévő modulok fejléceinek lekerekítése. 4 60000 Ft
Betűtípus csere Helvetica-ra és betűméret növelés. 1 15000 Ft
Alkategóriák képeinek megjelenítése a [dronshop.ro|http://dronshop.ro/] -n lévőhöz hasonlóan. A webshop tartalmi rész szélességének növelése a [dronshop.ro|http://dronshop.ro/] -n lévőhöz hasonlóan. 1 15000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 90 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://dronshopro.myshoprenter.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Los Angeles sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 800  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 8 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.11.03

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.12.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.11.03

Határidő: 2021.11.15

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.11.12

Számlázási adatok

Név: SC Dron Tecnology SRL

Cím: 4100 Oradea, Piata Emanuil Gojdu nr 37

Adószám: RO34235974