Faceliftr ajánlat I-mommy.hu Kereskedelmi Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1249

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) I-mommy.hu Kereskedelmi Kft. (Megrendelő) https://www.i-mommy.hu webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A felső menüsorban ne jelenjenek meg a kis nyilak. A logó nagyobb méretben jelenjen meg a felső menüsorban. 1 15000 Ft
A fejlécből bal oldalról kerüljön ki a telefonszám, mail cím, kérdőív, és helyette a social media iconok legyenek. Előbbiek pedig jelenjenek meg a láblécben. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 22 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.i-mommy.hu webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Párizs sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 4 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.11.02

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.12.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.11.02

Határidő: 2021.11.08

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.11.05

Számlázási adatok

Név: I-mommy.hu Kereskedelmi Kft.

Cím: 1012 Budapest, I. kerület, Logodi utca 30.

Adószám: 27485888-1-41