Faceliftr ajánlat Phonedika-store KFT részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1244

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Phonedika-store KFT (Megrendelő) https://www.edastyle.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A kezdő lapon lévő legördülő kategóriákból töröljük a feleslegeseket (átadott lista alapján kb. a felére csökkentjük a női, férfi és az ajándék alkategóriáit). A megmaradt kategória képeit a rendelkezésünkre bocsájtottakra lecseréljük. 1,5 22500 Ft
Mobil nézetnél a jelenleg 5 képes kategóriát eggyel bővítjük. Nagy kijelzőjű mobilok esetében is egy sorban egy kategória képet jelenítünk meg, nagyobb képekkel egymás alatt. 0,5 7500 Ft
A sandboxban elvégzett módosítások átültetése az éles boltba. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 37 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.edastyle.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 750  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.10.29

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.11.30-ig érvényes.

Megrendelés

Az ajánlat elfogadásával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint hozzájárulsz adataid kezeléséhez az Adatkezelési tájékoztató-ban leírtak szerint.

Az ajánlat elfogadása után emailben elküldjük neked az ajánlat másolatát egy pdf dokumentumként is.