Faceliftr ajánlat Nagy Kornél EV részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1239

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Nagy Kornél EV (Megrendelő) https://www.fishingoutlet.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Az XML feltöltő módosítása nem frissítendő termékek kezelésével: Egy új egyedi terméktulajdonság létrehozása (pl: frissítendő) és hozzárendelése minden termékhez . Ez rejtett tulajdonság lesz, nem látják a vásárlók. Két értéke lehet: igen / nem. Ha az érték igen, akkor az adott terméket frissíteni fogja a feltöltő, tehát átírhatja az árat, raktárkészlet 3-at is. Ha az érték nem, akkor a feltöltő kivétel listára teszi ezt a terméket, azon semmilyen frissítést nem fog végezni. A feltöltő minden feltöltés előtt lekéri a teljes terméklistát és megnézi, hogy melyik termékeket frissítheti, melyeket nem. 3 45000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 45 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.fishingoutlet.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Stockholm sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 900  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 8 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.10.28

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.11.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.10.29

Határidő: 2021.11.10

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.11.22

Számlázási adatok

Név: Nagy Kornél E.V

Cím: 2481 Velence, Halastófolyás utca 42

Adószám: 69341465-2-27