Faceliftr ajánlat PDA Rendszerház Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1187

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) PDA Rendszerház Kft. (Megrendelő) https://tabletmester.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
PHP alkalmazás készítése, ami a JTC rendszerből automatikusan letölti az XML fájlt, feldolgozza, majd saját adatbázisba menti. A feldolgozás során beállítja a szükséges kategóriát, termék paramétereket, árat (fix szorzó alapján). Az alkalmazást ütemezetten, naponta egyszer célszerű futtatni, de manuálisan is bármikor elindítható. 4 60000 Ft
PHP alkalmazás készítése, ami elvégzi a termék képek automatikus letöltését a JTC rendszerből  valamint a képek feltöltését Shoprenter szerverre. 2 30000 Ft
PHP alkalmazás készítése, ami saját adatbázisból a teljes Shoprenter betöltéshez szükséges XML előállítását végzi az összes különböző forrásból beérkező adatok alapján. Az alkalmazást naponta egyszer, ütemezetten célszerű futtatni, de manuálisan is bármikor elindítható. A teljes frissítés minden termékadatot frissít (név, kategória, ár, raktárkészlet, stb.) és a megjelenő új termékeket is automatikusan feltölti Shoprenterre. Az automatikus működéshez Shoprenter oldalon minimum Gold csomag szükséges. 4 60000 Ft
PHP alkalmazás készítése, ami saját adatbázisból a raktárkészlet frissítéshez szükséges Shoprenter XML előállítását végzi az összes forrásból beérkező raktáradatok alapján Az alkalmazást naponta többször (pl. 4 óránként), ütemezetten célszerű futtatni, de manuálisan is bármikor elindítható. A raktárkészlet frissítés a már feltöltött termékek esetén a raktárkészlet frissítést végzi. Az automatikus működéshez Shoprenter oldalon minimum Gold csomag szükséges. 2 30000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 180 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://tabletmester.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 3 600  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 35 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.10.14

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.11.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.10.18

Határidő: 2021.12.06

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.12.10

Számlázási adatok

Név: PDA Rendszerház Kft.

Cím: 1136 Budapest, Balzac utca 11.

Adószám: 24191450-2-41