Faceliftr ajánlat Budsi Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1183

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Budsi Kft. (Megrendelő) https://karacsonydisze.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Beállítjuk, hogy a modulok címe és a blogcímek (amikor belemegyünk egy cikkbe) az elküldött Caroline betűtípussal jelenjenek meg. Beállítjuk, hogy a kategória ajánlóban lévő kategória nevek betűmérete kisebb legyen. Beállítjuk, hogy a termékajánló modulokban (pl. Top termékek) lévő termék nevek ne legyenek kapitálissal írva. Beállítjuk, hogy az Ötletbörze modulban kisebb legyen a hézag. A kickerimage modulban lévő összes bannerre beállítjuk, hogy csak a banner 30 %-áig érjen a szöveg. 1 15000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 15 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://karacsonydisze.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Párizs sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 4 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.10.12

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.11.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.10.12

Határidő: 2021.10.18

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.10.19

Számlázási adatok

Név: Budsi Kft.

Cím: 1025 Budapest, Pusztaszeri út 33.

Adószám: 12120387-2-41