Faceliftr ajánlat Fehér Ákos EV részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1167

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Fehér Ákos EV (Megrendelő) https://petlovers.hu webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A korábban készített egyedi képfeltöltő űrlap és a háttérben futó PHP alkalmazás átalakítása a következők szerint. Egy új terméktulajdonság létrehozása, ami azt mutatja, hogy adott termékhez lehet-e egyedi dolgot kérni vagy sem. Ennek csak igen/nem értéke lehetne. Ha egy terméknél ez a tulajdonság igen, akkor megjelenne a termékoldalon egy űrlap, amiben az egyedi dolgokat megadja az ügyfél. Lenne egy másik tulajdonság (pl feltölthető képek száma), itt egy számot lehetne megadni 1 és 3 között. Ha egy termékhez lehet képet kérni, akkor annyi feltöltés mező látszódna az űrlapon, amennyia terméktulajdonságban be van állítva. A vásárló által az űrlapon feltöltött kép(ek) a korábbi működés szerint egyedi termékváltozatként jelenne meg a Kosárba rakott terméknél. 2 30000 Ft
A módosított feltöltő alkalmazás telepítése a Megrendelő tárhelyére. 0,5 7500 Ft
A fejlécben lévő keresőben a színek átállítása, hogy ne fehér háttéren fehér színnel jelenjenek meg a termék nevek. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 45 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://petlovers.hu webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Los Angeles sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 900  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.10.07

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.11.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.10.07

Határidő: 2021.10.14