Faceliftr ajánlat Panita Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1162

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Panita Kft. (Megrendelő) https://kaspovilag.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A kaspovilag.hu boltban beállítjuk, hogy a szövegszerkesztőben szerkeszthető szöveges menüpontokra vonatkozóan is (pl. Bemutatkozunk oldal tartalma) érvényesek legyenek a webáruház arculatának betűtípusai. (Ezáltal a továbbiakban a betűtípus a szövegszerkesztőben már nem lesz szerkeszthető.) Fentit beállítjuk a [kaspovilagshop.hu|http://kaspovilagshop.hu] webshopra vonatkozóan is. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 7 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://kaspovilag.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Helsinki sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 3 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.10.06

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.11.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.10.06

Határidő: 2021.10.11

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.10.14

Számlázási adatok

Név: Panita Kft.

Cím: 8800 Nagykanizsa, Kórház u. 10

Adószám: 13465148-2-20