Faceliftr ajánlat The Green Market Betéti Társaság részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1160

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) The Green Market Betéti Társaság (Megrendelő) https://legeldle.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A kosár oldali szürke szövegeket, a termékoldali paraméterek szürke betűit (kosárba gomb környékén), a tabfülön megjelenő termékoldali termékjellemzők szürke betűit átállítjuk feketére. Termékoldalon az aktív tabfül hátterét átállítjuk a bolt zöldjére, csak kicsit halványabbra. Termékoldalon az inaktív tabfülek hátterét átállítjuk a bolt zöldjére, csak sokkal halványabbra. 1 15000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 15 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://legeldle.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Las Vegas sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.10.06

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.11.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.10.06

Határidő: 2021.10.13

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.10.13

Számlázási adatok

Név: The Green Market Bt.

Cím: 7632 Pécs, Aidinger János út 12. 9/28.

Adószám: 27275438-2-02