Faceliftr ajánlat Chimera Creative Studio Bt. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1155

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Chimera Creative Studio Bt. (Megrendelő) https://hasznosajandek.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A termék részletek oldal kiegészítése egyedi szöveg megadását biztosító űrlappal. Az űrlap azoknál a termékeknél jelenik meg, amik az előre megadott egyedi css class-t kapnak. A kosárba rakott terméknél a megadott egyedi szöveg fog megjelenni, ez látszik majd a megrendelés adatai között is. A szöveget a kosár oldalon már nem lehet módosítani. Az űrlap csak Shoprenteres Gold vagy magasabb csomag esetén működik, mert a Shoprenter API-t használja. Az űrlap működéséhez szükséges az is, hogy egy PHP alkalmazást telepíteni lehessen a megrendelő által megadott tárhelyre. 4 60000 Ft
Az egyedi szövegmegadó űrlap modult a háttérben kiszolgáló PHP alkalmazás telepítése, beállítása a megrendelő által biztosított tárhelyen. 1 15000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 75 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://hasznosajandek.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Tokyo sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 15 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.09.30

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.10.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.09.30

Határidő: 2021.10.21

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.10.14

Számlázási adatok

Név: Chimera Creative Studio Bt.

Cím: 2060 Bicske, Kerecsendi u. 34.

Adószám: 21394214-1-07