Faceliftr ajánlat BrandMix Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1149

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) BrandMix Kft. (Megrendelő) https://eletizek.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A header/hamburger menü háttérszínének módosítása asztali és mobil nézetben. A css kódot kommentekkel kiegészítjük, hogy később önállóan módosítható legyen a szín. 1 15000 Ft
A header méretének csökkentése, hogy ne foglaljon el olyan sok helyet a képernyő felső részéből. Logo növelése asztali nézetben. 0,5 7500 Ft
A jelenleg fekete hátterű gombok átszínezése a kívánt színre. A css kódot kommentekkel kiegészítjük, hogy később önállóan módosítható legyen a szín. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 30 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://eletizek.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Párizs sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 600  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 6 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.09.29

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.10.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.10.04

Határidő: 2021.10.12

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.11.03

Számlázási adatok

Név: BrandMix Kft

Cím: 1118 Budapest, Beregszász út 93.

Adószám: 14148853-2-43