Faceliftr ajánlat PANITA KFT. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1124

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) PANITA KFT. (Megrendelő) https://kaspovilagnagyker.myshoprenter.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Lista oldalakon a termékek alatt elhelyezkedő lapozó gombot a termékek fölé is beépítjük. 1 15000 Ft
Írunk egy scriptet, ami elrejti a fejlécben és a láblécben lévő "Árlisták" szöveges menüpontot, ha a bolt látogatója nincs bejelentkezve.  1 15000 Ft
Beállítjuk a domain átirányítást a jelenlegi [kaspovilagnagyker.myshoprenter.hu|http://kaspovilagnagyker.myshoprenter.hu/] címről a végleges domain névre ([www.kaspovilag.hu|http://www.kaspovilag.hu/]). 1 15000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 45 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://kaspovilagnagyker.myshoprenter.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Helsinki sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 900  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 7 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.09.27

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.10.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.09.27

Határidő: 2021.10.06

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.10.12

Számlázási adatok

Név: Panita Kft.

Cím: 8800 Nagykanizsa, Kórház u. 10

Adószám: 13465148-2-20