Faceliftr ajánlat Turborail Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1085

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Turborail Kft. (Megrendelő) https://turborail.myshoprenter.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Betűszínek, gombszínek, linkszínek, háttérszínek beállítása a boltban a fejlécben, a láblécben, a főoldalon, kategória oldalakon, a termék oldalakon és a kosár/pénztár oldalakon, illetve az asztali menüben és a mobil menüben az olasz cég kék, kék-piros színei alapján. 4 60000 Ft
Barlow Google font betűtípusok (normál, félkövér) beállítása a boltban. 1 15000 Ft
Betűméretek növelése mobil és asztali nézetben (különös tekintettel a termék oldali cikkszámra, a termékkártyán lévő cikkszámra és a címsorokra, de a betűtípus váltás biztosan szükségessé teszi még egyéb helyeken is). 1 15000 Ft
Beállítjuk, hogy lista oldalakon (kategória oldalak, keresési eredmény oldalak) az üresen lévő helyre is kerülhessen termék, tehát ne 3, hanem 4 oszlopban jelenjenek meg a termékek. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 97 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://turborail.myshoprenter.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Los Angeles sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 950  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 10 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.09.16

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.10.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.09.16

Határidő: 2021.09.30

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.10.06

Számlázási adatok

Név: Turborail Kft.

Cím: 1203 Budapest, XX., Török Flóris u. 19. fszt/2.

Adószám: 12626443-2-15