Faceliftr ajánlat Picigurman Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1075

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Picigurman Kft. (Megrendelő) https://webshop.picigurman.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Egyedi fejlesztéssel megoldjuk, hogy ha a fő termékképek helyére animált gif kerül feltöltésre, akkor termékoldalon a fő termékkép helyén az valóban animált gif-ként fog megjelenni. Minden egyéb helyen, pl. kategória oldalakon, egyéb modulokban (pl ajánló modulok), villámnézetben, nagyításban a termékkép továbbra is állóképként jelenik meg. Ha pedig nem .gif fájl kerül feltöltésre fő termékképként, hanem hagyományos állókép (pl. .jpg vagy .png), akkor azok a szokásos módon jelennek meg. 2 30000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 30 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://webshop.picigurman.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Párizs sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 600  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 10 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.09.09

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.10.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.09.09

Határidő: 2021.09.23

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.09.21

Számlázási adatok

Név: Picigurman Kft.

Cím: 1097 Budapest, Illatos út 7/A

Adószám: 14734797-2-43