Faceliftr ajánlat Diamond Financial Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1041

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Diamond Financial Kft. (Megrendelő) https://laperlastopshop.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A [https://laperlastopshop.hu/|https://laperlastopshop.hu/] webshop mobilnézetes kezdőlapjára egy hívásgombot illesztünk be a logó után, tehát a kívánságlista és a kosár gomb elé. Mintául a [https://miragestopshop.hu/|https://miragestopshop.hu/] webshop hívásgombja szolgál. 1,5 22500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 22 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://laperlastopshop.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Helsinki sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 4 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.09.07

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.10.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.09.13

Határidő: 2021.09.17

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.09.16

Számlázási adatok

Név: Diamond Financial Kft

Cím: 1035 Budapest, Kerék u. 30.

Adószám: 23367182-1-42