Faceliftr ajánlat Grandis Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1029

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Grandis Kft. (Megrendelő) https://www.grandis.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A Munkavédelem kategória AL-ALkategóriái esetében beállítjuk, hogy balra, tehát a képernyő közepe felé nyíljanak ki. Beállítjuk, hogy bármilyen méretű asztali képernyőn jól igazodjanak az al-alkategóriák. 1 15000 Ft
A blogbejegyzéseket bemutató modul hátterét átállítjuk fehérre, hogy eltűnjön a szürke rész, illetve kicsit távolabb helyezzük a VIP saroktól. A kék hátterű menüsávot kiszélesítjük, hogy a képernyő széléig kerülhessen bele tartalom, így nagyobb képernyőkön az új, Szerszámok kategória is belefér a menüsorba. A kisebb asztali képernyőkhöz kicsivel kisebb betűméretet is beállítunk, hogy ott is kiférjenekek egy sorba a kategóriák. 1 15000 Ft
A sandboxban elvégzett módosítások beállítása éles környezetben. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 37 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.grandis.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 750  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.09.01

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.10.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.09.07

Határidő: 2021.09.14

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.10.22

Számlázási adatok

Név: Grandis Kft.

Cím: 8200 Veszprém, Pillér utca 15.

Adószám: 13495035-2-19