Faceliftr ajánlat Hirskó Adrienn e.v. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1002

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Hirskó Adrienn e.v. (Megrendelő) https://www.adriflowers.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Kategória oldalon css-sel elrejtjük az oldalsó sávban lévő kategóriákat. Arra vigyázunk, hogy a teljes blokkot – amiben elhelyezkednek – ne rejtsük el, mert a termékek is abban vannak, amikor olyan oldalon vagyunk, hogy már termékek is megjelennek a kategóriában. Mivel ennek a területnek fehér a háttere, egy vékony fehér csík megmarad. Az asztali nézet változatlanul hagyása mellett beállítjuk, hogy mobil és tablet nézetben is jól jelenjen meg a Hírek a nagyvilágból modul (ne lógjon ki a képernyőről). 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 7 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.adriflowers.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Korfu sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 4 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.08.13

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.09.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.08.13

Határidő: 2021.08.19

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.09.06

Számlázási adatok

Név: Hirskó Adrienn e.v.

Cím: 3770 Sajószentpéter, Kossuth út 153

Adószám: 69568134-1-25